Worden wij jouw grafisch bureau?

Interesse in één van onze pakketten, vragen of opmerkingen? Neem vrijblijvend contact op met ons via onderstaande contactgegevens of via het contactformulier. Wij vinden het belangrijk om goed bereikbaar te zijn voor onze klanten. Wij doen er alles aan om zo snel mogelijk te antwoorden.

F.A.Q.

Vind hieronder uw antwoord op vaak aan ons gestelde vragen. Mocht u het antwoord op uw vraag niet vinden, laat het ons dan gerust weten.

Zijn er extra kosten bij het logo ontwerp?

Neen, de prijs van het pakket exclusief btw. is wat je betaalt. Geen verborgen of extra kosten.

Hoe lang duurt het voor de oplevering van mijn logo?

Als we je bestelling hebben ontvangen gaan we zo snel mogelijk van start. Je krijgt binnen de week de eerste voorbeelden toe. Mocht dit ons niet lukken, dan nemen we uiteraard contact met je op. Exacte opleverdatum is moeilijk aan te geven. Samen met jou en de feedback proberen we zo snel mogelijk een gewenst eindresultaat te bekomen. Gemiddeld is de looptijd van een logo ontwerp een 2tal weken.

Huisstijl bestellen als ik al een logo heb?

Dat is natuurlijk ook mogelijk. Als je al een logo hebt waarvan je tevreden bent, hoeven we dat niet opnieuw te doen. Afhankelijk van de wensen die je hebt berekenen we hier een gepaste prijs voor. Om dit verder te bespreken neem je best even contact met ons op.

Mijn logo ook in vectorbestand?

Wanneer je een grote spandoek of autobestickering nodig hebt, dan heb je het logo in vectorbestand nodig. Een vectorbestand is iets dat we standaard aanleveren. Dit samen met alle andere bestandsformaten (jpg, png, pdf, eps,…).

Extra visitekaartjes?

Voor al je collega’s ook visitekaartjes nodig? Met de nodige extra info maken we hier de extra varianten voor aan. Ook het drukwerk hiervoor kunnen we aanleveren. Afhankelijk van hoeveel varianten dit zijn en al dan niet drukwerk maken we hier een prijs voor aan. Om dit verder te bespreken neem je best even contact met ons op.

Mijn logo / huisstijl uniek?

Je kan er zeker van zijn dat je logo of huisstijl uniek en volledig aan de wensen ontworpen wordt. Welk karakter jouw bedrijf heeft en de doelgroep. Je krijgt van ons een logo dat eigen is aan jouw bedrijf!

Bestaand logo herstylen?

Je hebt al een logo en zou dit graag laten updaten. Dat kan ook. Dit valt onder pakket: LOGO BASIC.

Vooraf iets betalen?

Betalen hoeft pas als het project volledig afgesloten is. Na betaling van de factuur krijg je van ons ook alle definitieve bestanden.

Doen jullie ook nog andere zaken, zoals flyers of posters?

Jazeker! Logonodig.be kan je ook helpen met alles wat te maken heeft met promotie en reclame. Kijk bij onze diensten voor meer informatie.

Bestanden versturen en ontvangen.

Om bestanden bij onze klanten te krijgen werken we met Wetranfer.com.
Maar wil je ons ook bestanden toesturen, dat gaat ook.