Van branding tot webdesign.

Bij Logonodig.be krijg je het totaalplaatje, met een persoonlijke service en een pak creatieve ideeën. Onze diensten versterken elkaar: we helpen jouw merk of bedrijf groeien, en we zorgen dat jij je onderscheidt van de rest.

Laat een onvergetelijke indruk na, zowel online als op papier.

Grafisch ontwerp

Om klanten hun weg naar jou te doen vinden (en te zorgen dat ze blijven terugkomen), moeten ze je zien en horen. Daarvoor hoef je geen megafoon boven te halen, maar moet je wél kiezen voor het juiste grafisch ontwerp. Iets dat opvalt en bijblijft.

Natuurlijk is een fraaie vormgeving cruciaal, maar bij Logonodig.be doen we méér. We zorgen dat ook de randvoorwaarden perfect zitten, zoals het soort papier, de manier van drukken en binden, en andere technische extra’s. Want die bepalen evengoed je uitstraling en het beeld dat mensen van je merk krijgen.

Contacteer ons

Branding en campagnes

In één oogopslag vertellen wie je bent? Dat doe je met een sprekende huisstijl. Van een kleurenpalet dat klanten spontaan met jouw merk associëren tot een logo dat meteen een belletje doet rinkelen: een duidelijke identiteit begint bij branding. Wil je de figuurlijke belletjes luider doen rinkelen, dan kun je bij ons terecht. Samen zoeken we uit wat de beste huisstijl is voor jouw bedrijf, en ontwikkelen we een visueel sterk en herkenbaar merk.

Bovendien zetten we jouw bedrijf graag extra in de verf met krachtige campagnes en sprekende concepten die naadloos op je branding aansluiten. Onze creativiteit kent geen grenzen, en onze goesting om voor jou te werken al evenmin.

Contacteer ons

Webdesign

Zin in een (nieuwe) website? Gelijk heb je. Want alleen met een aantrekkelijk ontwerp scoor je punten. Wij zorgen voor een straf webdesign dat past bij je organisatie; een grafisch hoogstandje dat je doelgroep aanspreekt, aantrekt én aanzet tot actie.

Maar uitstraling is natuurlijk niet voldoende. Klanten haken onverbiddelijk af op een website die traag laadt of niet goed werkt. En dat kun je ze moeilijk kwalijk nemen. Daarom zorgen wij dat je site perfect technisch onderbouwd is. Rendement verzekerd!

Contacteer ons

Signage & drukwerk

Tastbare reclamevormen zoals visitekaartjes en stickers hebben hun waarde nog niet verloren. Integendeel! Een flyer die in het oog springt; een brochure die informeert en inspireert, en die klanten kunnen meenemen om rustig te herlezen, … Het werpt zijn vruchten af. Maar enkel als je het goed aanpakt. Daarom denken wij mee over je drukwerk – van papierkeuze tot afwerking. Grote of kleine oplages? We zijn flexibel.

Wil je extra in het oog springen? Dat doe je met een wagen waarop je bedrijfslogo prijkt, of ramen die bestickerd zijn volgens jouw branding. Laat je inkomhal, etalage of vergaderzaal aanpakken, of schakel ons in voor spandoeken op groot formaat. En da’s niet eens alles. Werfdoeken en -borden, banners, vlaggen, …: you name it en wij zorgen ervoor.

Contacteer ons